Mila

Mila

29 let, Velenje

SIMONA

SIMONA

38 let, LJUBLJANA

Marinka

Marinka

46 let, Gorenjska

Larisa

Larisa

28 let, Maribor

Sisi

Sisi

32 let, Celje

Jana

Jana

35 let, Kranj

Zgodbe

SADO MAZO

Luka je na netu čekiral potencialne bordele v Amsterdamu. Odločil se je, da bosta z Nikom šla tja na počitnice in si vmes privoščila še eno pravo sado mazohistično avanturo. Našel je dosti zanimiv bordel, ki je imel v programu tudi striptiz. Vedel je, da je droge v Amsterdamu na pretek, kot tudi poceni cipic.

» Preberi več

MEDICINSKA SESTRA

Nataša je bila ljubko dekle. Končala je srednjo medicinsko šolo in se zaposlila v bolnišnici za urgentne primere. Na urgenci. Bila je marljiva, disciplinirana in zagnana. Rada je imela svoje delo. Po dobrem letu dni so jo premestili drugam. Na kirurgijo. Tam je delala s samimi blestečimi zdravniki. Občudovala je njihove spretne roke, njihovo mirnost in zbranost pri operacijah.

» Preberi več

Domina Mina

Mina je bila žena uglednega kirurga. Z njim je imela tri otroke. Na zunaj je bila ta družina zelo čislana. Bila je skrbna gospodinja in mati. Lepo raščenega in vitkega telesa, dobro in skrbno negovana, srednjih let. Mina pa je imela latentno  bipolarno motnjo, nikoli zares zdravljeno.

» Preberi več

POLICISTKA

Katja se je ravno odpravljala v službo, ko je zazvonil mobitel. » Ja?« se je oglasila. » Katja, » je slišala seksi glas na drugi strani, » danes boš delala v moji enoti.« je rekel policist Rok. » Obveščam te, da bova skupaj na terenu.« je še dodal. »Prav.« Je odgovorila.« Se vidiva.« In odložila telefon. Rok ji je bil že dolgo všeč. Bil je najbolj seksi policist na postaji v Ljubljani- Center.

» Preberi več

DIREKTORICA

Direktorica velikega podjetja, ki prodaja notranje pohištvo, poročena s politikom, ki je v levi stranki notranji minister se je tega dne silno dolgočasila. Poklicala je že nekaj svojih kolegic in se z eno končno domenila, da gresta iz Celja, kjer sta z možem živela v Italijo po nakupih.

» Preberi več

Ženske za zmenke izberejo tebe
x

Vpiši svoj e-mail naslov in ženske lahko kontaktirajo tebe

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki